avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna. Angajatorul este obligat să ofere spor ptr ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Angajatorul este obligat să ofere spor ptr zilele weekend? ...

Buna. Angajatorul este obligat să ofere spor ptr zilele weekend? Mie mi-a spus o angajata de a lui mai veche că nu oferă nici spor dar nici ceva in plus ptr asta ești plătit normal. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 6 Noiembrie 2024
Pentru munca desfasurata in zilele de repaus saptamanal , salariatii beneficiaza cumulativ de:
- un repaus saptamanal de 48 de ore consecutive, acordat in alte zile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

- un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare legata de urmatoare ... ionelamiron ionelamiron Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare legata de urmatoare situatie: Avem nevoie sa angajam o persoana care sa lucreze de Duminica pana Joi (Vineri si ... (vezi toată discuția)
Plata ore weekend Roberta. Botez Roberta. Botez Bună ziua, As dori sa știu dacă este corect următorul aspect: o persoana lucrează normal 8 ore pe săptămână de luni pana vineri. Dar un weekend ... (vezi toată discuția)
Zi libera pt inventar BOBILIKY BOBILIKY Buna ziua, In ziua de sambata am participat la inventarul anual al firmei la care lucrez iar acum aceasta imi transmite ca trebuie sa imi iau zi libera ... (vezi toată discuția)