avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În timpul procesului de divorț cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În timpul procesului de divorț cu partaj, se pot ...

Bună ziua! În timpul procesului de divorț cu partaj, se pot înstrăina bunurile care apar la partaj? Soțul a vândut una dintre mașini și vrea să o vândă și pe a doua, mașinile sunt cumpărate în timpul căsătoriei, dar sunt pe numele lui. Cum îl pot împiedica să vândă a doua mașină? Mulțumesc!
Vorbiti cu avocatul din dosar, depinde cine foloseste masina, ce urmareste etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubiu intr-un proces civil mirelafelicia mirelafelicia Am nevoie de ajutor intr-o problema juridica . Daca intr-o casatorie unul din soti detine o masina pe numele lui , celalat sot are dreptul sa semneze pe actul ... (vezi toată discuția)
Bun vandut intimpul procesului de divort ancutub ancutub buna ziua. am nevoie de un sfat competent in urmatoarea chestiune:in 18 februarie 2009 am depus divort iar undeva prin iunie tot 2009 am suspendat dosarl in ... (vezi toată discuția)
Partaj mirunica89 mirunica89 In 2013 s-a finalizat divortul, cererea de divort a fost inaintata in 2011. Cat dureaza un astfel de proces?cat de costisitor este procesul si cat ar costa un ... (vezi toată discuția)