avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am luat un imprumut de la o cunostiinta si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am luat un imprumut de la o cunostiinta si am facut ...

Buna ziua. Am luat un imprumut de la o cunostiinta si am facut o hartie intre noi, pe care am semnat-o amandoi. Banii mi-au fost trimisi prin transfer bancar si in hartie noi am scris ca banii se vor inapoia prin aceeasi metoda, dar intre timp noi am stabilit verbal sa il ajut intr-o situatie si in loc sa fiu platit sa fiu iertat de imprumut. Daca facem hartie cu iertare de imprumut si semnam iar amandoi este suficient pt a nu avea probleme pe viitor? Cum ar trebui redactata o iertare de datorie pt a nu exista interpretare si sa fie un act valid in caz ca se gandeste peste un an sa imi ceara banii aceia?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:32, 6 Noiembrie 2024
Cel care v-a împrumutat sa facă o declarație ca a primit suma împrumutată.
Ok. Multumesc pt raspuns. Sa inteleg ca pt iertarea de datorie ar putea sa se razgandeasca, dar odata ce declara ca a primit suma inapoi lucrurile sunt mai simple.

Exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere. buna ziua. in 2015 la "sfatul" fostului ... Ela_adm Ela_adm Declaratie de avere. Buna ziua. In 2015 la \"sfatul\" fostului sot si a unor probleme personale, am scris in declaratia de avere ca am luat impreuna un ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut dat unei rude Ana_dana Ana_dana Buna ziua, Acum 2 ani de zile am imprumutat o ruda apropiata cu promisiunea ca voi primi banii inapoi in 2 luni. Au trecut mai bine de 2 ani de atunci si ... (vezi toată discuția)