avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara, va rog sa.mi spuneti daca presedintele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara, va rog sa.mi spuneti daca presedintele asociatiei ...

buna seara,
va rog sa.mi spuneti daca presedintele asociatiei poate sa initieze/aprobe o cheltuiala din fondul de reparatii al scarii pentru o interventie NESOLICITATA DE PROPRIETARII.
Subliniez aici ca NU ARE ACORD CEX pentru lucrare si NU A INFORMAT NICI PROPRIETARII din scara!
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cpi reparatii terasa bloc anca0704 anca0704 Buna seara. Urmeaza sa hidroizolam terasa blocului doar pe suprafata apartamentului nostru. Am reusit, intr-un final, sa rezolvam acest aspect cu presedintele ... (vezi toată discuția)
Acoperișul blocului Adriana241971 Adriana241971 Locuiesc la etajul 4 si de foarte mulți ani plouă în apartament ...intrebarea mea e : e datoria mea să repar acoperișul blocului sau lucrările de ... (vezi toată discuția)
Lista intretinere - cheltuieli si semnaturi SethBV SethBV Buna ziua, am 2 intrebari cu privire la lista de intretinere: 1. In cazul in care consider o cheltuiala repartizata pe cota parte indiviza nejustificata ... (vezi toată discuția)