avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum ma dezabonez de la un serviciu la care am fost ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum ma dezabonez de la un serviciu la care am fost abonata fraudulos ...

Cum ma dezabonez de la un serviciu la care am fost abonata fraudulos prin SMS la 1252. Se taxeaza cu 3,04 euro, nici nu stiu la ce interval. este revoltator. La numarul de telefon 0318262751 mi s-a dat o adresa de e-mail care nu este valida.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:09, 7 Noiembrie 2024
o simpla cautare pe net va dezvaluie NTH Mobile si un alt telefon: tel:+40723378032. incercati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange - numãrul cu suprataxã 1280 Istvan73 Istvan73 Buna ziua! In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar ... (vezi toată discuția)
Calculatoare kun.ovidiu kun.ovidiu Daca cineva cunoaste datele mele personale inclusiv adresa mail si telefon,poate face de pe calculatorul lui un cont la un site in numele meu,iar eu sa primesc ... (vezi toată discuția)
Escrocherie mobiplus in cadrul retelei vodafone tialiit tialiit In data de 09.04.2015 am achzitionat un nou abonament Vodafone in cadrul societatii comerciale pe care o detin. O promotie noua ca sa zic asa. Aproximativ acum ... (vezi toată discuția)