avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Mi-a fost admis recursul care l-m facut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Mi-a fost admis recursul care l-m facut impotriva ...

Buna ziua! Mi-a fost admis recursul care l-m facut impotriva deciziei tribunalului , cu trimitere pentru rejudecarea apelului facut impotriva hotararii data la fond. dar s-a gresit nr. hotararii de la fond.Am facut imediat a doua zi cerere de indreptare materiala anexand si copia apelului cu nr. corect al hotararii atacate de la fond, dar au trecut deja 12 zile si pe dosarul electronic nu se vede nici o schimbare. Vreau sa stiu cat v-a dura si cum v-a fi inalaturata eroarea materiala care a aparut in sentinta data in recurs. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei hotarari data in apel de casare si trimitere spre rejudecare la instanta de fond ? danielst danielst Buna ziua, Este admisibil recursul impotriva unei hotarari data de instanta de apel in care s-a trimis cauza spre rejudecare la instanta de fond.Practic ... (vezi toată discuția)
"ce mai pot face dacã am exercitat recursul în termenul menþionat eronat în hotãrâre?" nr. 2 oanaportar oanaportar in baza carei legi se poate judeca un proces in care este vorba despre angajarea raspunderii patrimoniala a unui salariat ? Un asemenea proces face parte ... (vezi toată discuția)