avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am un angajat care este in coma in Germania ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am un angajat care este in coma in Germania si are ...

Buna ziua! Am un angajat care este in coma in Germania si are Card de Sanatate European. Cum il pontez pe perioada aceasta avand in vedere ca nu am nici un concediu medical? Cum pot recupera sumele de la Casa de Sanatate, daca decedeaza?
Cel mai recent răspuns: GeaninaIuga , utilizator 21:21, 7 Noiembrie 2024
Va trebui să îl pontați absent nemotivat. În momentul în care situația se încheie, in baza documentelor emise de spital, i se va elibera concediu medical de către Casa de asigurări de sănătate din raza dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala MariaRamona MariaRamona Am urmatoarea situatie: un salariat a adus adeverinta medicala pentru ziua in care a absentat, ci nu certificat medical. Pot sa-l pontez nemotivat si sa-i ... (vezi toată discuția)
Motivare absente utc utc Buna ziua, Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)
Cum va fi pontat salariatul ? motivare ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la situatia urmatoare: - un salariat a avut niste probleme de sanatate, a lipsit de ... (vezi toată discuția)