avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, m-am pensionat in 5 oct 2024. Am fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, m-am pensionat in 5 oct 2024. Am fost angajata pana ...

Buna ziua, m-am pensionat in 5 oct 2024. Am fost angajata pana atunci cu CIM. Mai pot sa ma angajez cu CIM de cand sunt pensionara? Sa cumulez pensia cu salarul? Art. 46 e neclar pentru mine. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Maria Roman Turt , utilizator 12:29, 7 Noiembrie 2024
Daca primul CIM s-a inchis , puteti incheia alt CIM , cu acelasi angajator sau cu altul , si sa cumulati pensia cu salariul . Asta , doar daca ati iesit la pensie de limita de varsta .
Da, am iesit la pensie de limita de varsta. Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare Legal Advisor Legal Advisor Până la ce vârstă pot lucra pensionarii de peste 70 de ani, în sectorul public, dacă aceștia au iesit la pensie anterior datei de 1 anunarie 2024? ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare - cumul salariu - pensie Legal Advisor Legal Advisor Pana la ce varsta pot continua activitatea (si sa primesc in continuare atat pensia, cat si salariul, cumulate), in baza actualului CIM, in Primarie? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Poate cumula pensia cu salariul(decizia de pensionare 16.09.2024) Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Va rog foarte frumos un raspuns scurt si concret.Pensionar barbat la limita de varsta 65 de ani ,cu decizie de pensionare in 16.09.2024,sectorul privat,stagiu ... (vezi toată discuția)