avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecina si a facut carare prin aratura mea. Am arat 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecina si a facut carare prin aratura mea. Am arat 2 gradini ...

Vecina si a facut carare prin aratura mea. Am arat 2 gradini iar vecina mea si a facut carare printre cele doua gradini. Adica a chemat oameni care au venit cu harleț si lopată si mi au facut din aratura pietonala. Am sunat la 112 si mi au zis ca asta nu e ceva urgent, avand in vedera ca au venit dupa aproape o ora, vecina cu ăia nu mai erau acolo. Amenință cu bataia, ca imi dau foc la casa etc. am spus si politiei si efectiv s au facut ca nu aud. Am vrut sa fac gard, mi au scos parii si au zis ca daca fac gard ii strica si tot pe acolo merg. Ce pot sa fac? Sa o filmez cum imi trece prin curte si sa merg la parchet?
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
ilinca3, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura ... ilinca3 ilinca3 Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura prin grdina), gradina fiind arata si imi rupe si crengile la pomi. Nu ma pot intelege cu ea ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu vecinul Daniell306 Daniell306 Cu ceva timp in urma sa ivit o cearta intre mine si vecin care se afla intr-o stare avansata de ebrietate, de atunci aproape zilnic il aud injurandune ( ma ... (vezi toată discuția)
Salutare, locuiesc in apropriere de bucuresti intr-un cartier ... Davidel1 Davidel1 Salutare, locuiesc in apropriere de bucuresti intr-un cartier de case, un vecin a decedat acum aproximativ 2 ani, de aproape un an s-a mutat in casa lui un ... (vezi toată discuția)