avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare bijuterii handmade PF?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare bijuterii handmade PF?

Buna ziua. Doresc sa vand bijuterii handmade, nu am firma sau PFA. Vreau sa vand online (prin olx, facebook, etc.) si sa primesc banii pe card sau cash, depinde de situatie.. Cel mai probabil voi vinde ocazional, pentru ca nu am "clienti". Am citit pe internet ca as putea vinde ca persoana fizica si sa folosesc borderou de achizitie pentru a documenta ce am vandut si cat am primit. Este posibil acest lucru? Sau e nevoie sa imi fac PFA? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)
Achizitie materiale in regim de consignatie pt fabricare produse handmade ca si pfa ElaBela ElaBela Ca si PFA, se pot achizitiona materiale, ce urmeaza a fi folosite pentru fabricarea unor produse handmade, in regim de consignatie? Spre ex, materiale de ... (vezi toată discuția)