avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare bijuterii handmade PF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare bijuterii handmade PF

Buna ziua. Doresc sa vand bijuterii handmade, nu am firma sau PFA. Vreau sa vand online (prin olx, facebook, etc.) si sa primesc banii pe card sau cash, depinde de situatie.. Cel mai probabil voi vinde ocazional, pentru ca nu am "clienti". Am citit pe internet ca as putea vinde ca persoana fizica si sa folosesc borderou de achizitie pentru a documenta ce am vandut si cat am primit. Este posibil acest lucru? Sau e nevoie sa imi fac PFA? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 10 Noiembrie 2024
Este greu sa vinzi fara a fi o entitate care efectueaza activitati de comert ... pe OLX puteti vinde ca si persoana fizica fara borderouri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)
Handmade/bricolaj/arta kartago kartago Buna ziua, As dori, in timpul meu liber, sa fac diverse produse handmade ( mici tricotaje, tablouri, felicitari, bijuterii, alte obiecte mici de bricolaj) ... (vezi toată discuția)