avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, LA calculul pensiei mi s-a solicitat ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, LA calculul pensiei mi s-a solicitat ca pentru perioada ...

Buna ziua,
LA calculul pensiei mi s-a solicitat ca pentru perioada 2001 - 2008 am nevoie de declaratia rectificativa .In aceasta perioada am lucrat ca profesor suplinitor in invatamantul de stat la 3 unitati de invatamant diferite si un an am fost in somaj .Nu stiu ce trebuie sa fac , nu stiu de unde sa incep sa actionez. Va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu o indrumare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 11 Noiembrie 2024
Declaratie rectificativa pentru ce entitate angajatoare ?
Entitatea angajatoare era Inspectoratul Scolar judetean probabil , iar activitatea era de profesor suplinitor la scoala din teritoriu in rural. Cred ca scolile apartineau de primarii,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti si vorbiti cu acestia ..explicatile ce v-a cerut Casa de Pensii.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere activitate didactica/concediu fara plata pentru 1 an useraa useraa Buna ziua, Sunt director la o unitate de invatamant preuniversitar si as avea rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea situatie : am un cadru didactic cu ... (vezi toată discuția)
De unde-mi ridic cartea de munca? fabiana_jovv fabiana_jovv Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu cartea de munca. In urma absolvirii unui liceu pedagogic in anul 2001, am profesat 1 an de zile ca ... (vezi toată discuția)
Profesor necalificat sfmaria sfmaria perioada in care am lucrat ca profesor necalificat se considera vechime in invatamant? (vezi toată discuția)