avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Oare poate cineva sa imi spuna cum pot face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Oare poate cineva sa imi spuna cum pot face sa ramana ...

Buna ziua. Oare poate cineva sa imi spuna cum pot face sa ramana apartamentul copiilor mei , prin ce modalitate ? Mentionez ca oricum sunt coproprietari in urma succesiunii dupa tatal lor. Ar trebui sa fac donatie pentru fiecare ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:33, 9 Noiembrie 2024
Le rămâne oricum după ce nu veți mai fi, ii încurcă sa dezbata succesiunea când va veni vremea și vor sa fie proprietari de acum și pe partea dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate da declarație de renunțare la moștenire după 4 ani de la deces? AlMaria AlMaria Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la o declaratie de renuntare la mostenire. Este vorba de un apartament, al bunicilor mei. Dupa moartea bunicului ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament dupa deces tata, noi copiii dorim ca mama sa aiba casa toata pe numele ei si noi sa mostenim doar cand decedeaza ea noidoi noidoi Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legala. Tatal meu a decedat in august si mama vrea sa faca succesiunea. Este vorba de un apartament pe care mama ... (vezi toată discuția)