avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E legal sa imi tin contabilitate online pe SRL ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E legal sa imi tin contabilitate online pe SRL printr-un serviciu online precum keez.ro sau am nevoie de un contabil autorizat pentru imi semna si stampila actele?

E legal sa imi tin contabilitate online pe SRL printr-un serviciu online precum keez.ro sau am nevoie de un contabil autorizat pentru imi semna si stampila actele?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
Cornelia D. Ungureanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:51, 8 Noiembrie 2024
Buna ziua

Daca firma este autorizata potrivit legii, membra a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România atunci nu este nici o problema.

Cu acea firma veti incheia un contract de prestari servicii si este totul in regula.

Daca firma din spatele acelui site este sau nu autorizata nu stiu sa va spun. Puteti cauta aici: [ link extern ]

Din cate am vazut pe site, ei spun ca ar fi membri CECCAR, insa numele firmei poate diferi de cel al site-ului. Luati legatura cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine semneaza declaratiile ? alina240 alina240 Buna ziua, As dori sa intreb ceva legat de declaratii. Detin o firma, SRL si am contract cu o firma de contabilitate, contabilul are calitatea de expert ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant camicami camicami Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa ... (vezi toată discuția)
Pot tine contabilitatea la firme? sarai sarai Imi puteti spune daca un contract de subcontractare cu un expert contabil autorizat iti permite ca firma de consultanta si management in afaceri sa tini ... (vezi toată discuția)