avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Unde pot gasi arhiva S.C.HMM INCORPORATION ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Unde pot gasi arhiva S.C.HMM INCORPORATION SRL ,lichidata ...

Buna ziua!Unde pot gasi arhiva S.C.HMM INCORPORATION SRL cu CUI 11314815 ,lichidata judiciar?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
andreeatinela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 8 Noiembrie 2024
Intrebati la ONRC cine a fost lichidator si apoi luati legatura cu acesta sa va spuna daca sti unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Am lucrat pentru firma rodipet in judetul hunedoara, pe cine ... DenisSbu DenisSbu Am lucrat pentru firma Rodipet in judetul Hunedoara, pe cine trebuie sa contactez pentru a-mi gasi cartea de munca din arhiva firmei? (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la tcmaia focsani ... pasteleria pasteleria buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la TCMAIA Focsani ,am facut zeci de intrebari si nimeni nu stie unde se gasesc arhivele de la aceasta unitate ... (vezi toată discuția)