avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,Am divortat in 2005 Copilul cu handicap ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,Am divortat in 2005 Copilul cu handicap mi-a ramas ...

Buna ziua ,Am divortat in 2005 Copilul cu handicap mi_a ramas mie cu obligatia tatalui la pensia alimentara de 20 e Lunar ptr Ca rezulta farà munca Dar avea un bar si magazin alimntar pe numele tatalui lui ...,..EU am venit in Italia cu Copilul si pana la 18 ani a avut multe operatii ,tatal absent Mereu si pensia Lunar nu imi trimitea doar daca ma umiliam la El si trimitea un 50 e la cateva Luni ......Nu a contribuit la nimic ,facturi ,chirie ,scoala ,spitale .......
Copilul are 23 ani nu lucreaza doar pensia de handicap ,POT da in judecata tatal ptr pensia alimentara din trecut ? Prima nu l_am dat in judecata ,motivul ptr a sta cu Copilul neavand Nici un ajutor nu am putut lucra Mereu ,.....El este viceprimar acum Dar nu se intereseaza de copil si Sotia lui de Putin timp ia spus Copilului sa nu se astepte la mosteniri ,,,,,,El are doua vile ,bar ,alimentara terenuri si e viceprimar in comuna. ....Noi in chirie in Italia ......Va rog frumos ce pot sa fac in cazul nostru ????? Multumim....

Cel mai recent răspuns: Mery 78 , utilizator 01:57, 12 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu cumva a intervenit intreruperea prescriptiei nu puteti recupera restantele.

Puteti sa cereti stabilirea pensiei de intretinere pentru copil major cu dizabilitati care nu se poate intretine singur. Puteti sa angajati avocat in Romania sa actioneze direct in instanta.

Deasemenea puteti sa contactati Autoritatea Centrala din Italia, descrieti situatia, vedeti ce pot face acestia. Pe aceasta pagina
[ link extern ]
gasiti informatii generale despre obligatiile de intretinere in Italia.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
c123456, utilizator
Multumesc mult ,am sa incerc ASA .....

c123456 a scris:

Daca nu cumva a intervenit intreruperea prescriptiei nu puteti recupera restantele.

Puteti sa cereti stabilirea pensiei de intretinere pentru copil major cu dizabilitati care nu se poate intretine singur. Puteti sa angajati avocat in Romania sa actioneze direct in instanta.

Deasemenea puteti sa contactati Autoritatea Centrala din Italia, descrieti situatia, vedeti ce pot face acestia. Pe aceasta pagina
[ link extern ]
gasiti informatii generale despre obligatiile de intretinere in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor neachitata de 2 ani. plangere la ordonanta parchetului admisa. alexandra_campeanu alexandra_campeanu Buna_dimineata! Am si eu o problema, de 2 ani fostul meu concubin nu isi achita plata pensiei integrala de intretinere minor, in cuantum de 130 lei stabilita ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara!!! aly78 aly78 As dorii sa stiu conditiile in care sunt obligat de a plati pensie alimentara ficei mele in varsta de 21 de ani,tinand cont ca mi_a fost incredintata in ... (vezi toată discuția)
Separare cu minor nascut intr-o tara straina mama10 mama10 Buna ziua! Problema mea e urmatoarea: e vorba despre un cuplu, nu sunt casatoriti, sunt romani si au un copil minor, nascut in Italia. Pt separare si custodia ... (vezi toată discuția)