Am achitat onorariul unui avocat in avans acum 3 saptamani, dupa ce am negociat. Constat ca acesta se sustrage sistematic, cind e solicitat sa dea seama de avansarea lucrarii. Era vorba de introducerea dosarului care practic se face in 5 zile. Avocatul in cauza, nu deschide, citeste, mesaje practic pe romaneste parc-ar zice « bine c-a platit s-astepte ! » Bani au fost incasati de avocat din prima zi, fuguta la banca.
Interesul meu din tot angajamentul asta ca platitor pentru un serviciu care nu vine, este ca eu sa fiu informat de avansul dosarului ! cum asta nu exista intreb daca exista posibilitatea de anularea sau preluarea lucrarii, prin appel la baroul din regiune.
Motivul cred ca l-ati sesizat “ trag targa pe uscat “ ! sustragerea de la raspundere si asta facuta pe fata, fara scrupule, vreun gest, raspuns ! e iesita din comun anuleaza tot profesionalismul, onoarea, reputatia ! si chiar increderea de a merge mai departe !
Le fel v-as ruga sa va puneti in locul meu ca sa intelegeti mai bine frustarile mele, altfel daca stati pe pozitia avocatului rezulta ca e fff ocupat si nu ne intereseaza de loc atita timp cit acesta s-a angajat in lucrare !
Repet deci intrebarea : daca exista posibilitatea de anularea sau preluarea lucrarii de catre un alt profesionist ? prin appel la baroul din regiune, sau orice alta forma anulare a contractului in cauza !
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va înțeleg frustrarea, dar nu mai deschideti subiecte noi pe aceeași tema.
Puteti sa va luați alt avocat, il notificați pe asta pt rezilierea contractului și ii cereti banii înapoi, daca nu vi-i da, îl puteți da în judecata. Puteti sa ii faceti și plangere la barou.
Dacă nu exista un termen de contestatie etc, e absurd sa pretindeți sa depună dosarul în 5 zile, doar ca ati platit.