avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate odata ce a incasat acum 1o zile onorariul, avocatul nu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

odata ce a incasat acum 1o zile onorariul, avocatul nu raspunde ...

o data ce a incasat acum 1o zile onorariul, avocatul nu raspunde sub nici o forma la solicitarile mele sa stiu ce se intimpla cu dosarul meu. La fel dupa cum bine stiti, onorariile nu se mai intorc sub nici o forma ! Sa fie asta perna pe care doarme avocatul respectiv ? pina cind ??? E o forma legala de trezIre a acestuia ?? pe undeva ca sa se scoale si sa se apuce de treaba. ?
Trebuie întrebat și în cât timp sesizează instanta dacă va grăbiți dar se face atunci când se cauta un avocat.
Pe de alta parte, degeaba va grăbiți pentru ca oricum va dura mult pe procedura actuala.
Nu terminați procesul în 2 luni.
Mulți avocati sunt foarte încărcați și nu au timp și de aceea dureaza.
Ar fi bine sa aibă timp sa vina și la judecata.
Poate ca mai așteaptă sa termine din procese ca sa aibă timp si de cazul dvs.
Ați nimerit un avocat care nu prea are timp.
Mulți pățesc asa.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ca sa fiu mai precis pur si simplu avocatul X m-a lasat balta si cu ochii in soare o data ce a incasat onorariul. Intrebarea mea era, daca e o forma legala ca acesta sa fie inlocuit automat de altcineva, in ciuda faptului ca onorariul nu se restituie.
La fel chestia asta cu onorariul platit dinainte, care e beton nerembursabil, suna cam asa : « trimiteti numai banii, ca noi si-asa sintem acoperiti prin lege/contract………….si vedem noi cind raspundem sau nu… , stiti mai avem clientii, mai avem o chirurgie dentara, sotu/sotia o sa aibe cite un AVC….. ». Ceea ce s-a si intimplat, avocatul X, pe romaneste il doare-n fund de mine cind vede numele meu pe Email-uri, pe mesagerie etc, nici nu le deschide ! nu si cind a incasat fuguta din prima zi onorariul. Nu seamana asta insusirea unui venit prin frauda? adica este foarte amabil la inceput ca sa ma convinga, ca dup-aia nu numai sa nu ma respecte, dar sa ma si obsedeze, prin comportamentul lui ! In tot acest timp lucrare mea platita sta degeaba ! Nici macar un gest ! Nu vi se pare ca ceva nu e clar in « strategia asta avocateasca ». Sint eu pe cale sa pierd deja 2 saptamani asa la cheremul unuia (in cazul de fata chiar un avocat care propaga legea) si apoi sa ma vad dus cu targa pe uscat ? pina prin decembrie ? ca vin alegerile, vacantele ?
Mai repet intrebarea : exista o forma legala ca acesta sa fie inlocuit automat de altcineva, in ciuda faptului ca onorariul nu se restituie. La fel avocatul X, consider eu nu e de loc profesional, pentru ca nu are mai intii bunul simt !
drastic, utilizator
O sa va facă lucrarea.
De 15 ani tot scriu ca avocatul trebuie întrebat dacă are timp și în cât timp sesizează instanta.
Nimeni nu citește chestia asta iar altii șterg încurajând avocatii care fac în 3-4 luni ce se poate face în 2-3 zile.

Sunt mulți avocati care iau bani putini și sunt extrem de încărcați.Dar, nu avocatii sunt de vina ci clienții.
Nu se mai merge pe avocati de valoare ci pe avocati ieftini.
Cam asta ar fi...
Răbdare sa aveți...
E sărăcie mare în România...

Nu va permiteți avocat care sa fie rapid.
Costa de 2-3 ori mai mult decât ati plătit.
Poate și de 5 ori.
Cum credeți ca au unii avocati timp?

Bucurați-vă ca va permiteți sa aveți totuși un avocat.

București 2024

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul nu da nici un semn de viata, dupa ce a fost platit drastic drastic Am achitat onorariul unui avocat in avans acum 3 saptamani, dupa ce am negociat. Constat ca acesta se sustrage sistematic, cind e solicitat sa dea seama de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi schimb avocatul ! planoristul planoristul Am incheiat un contract cu un avocat si nu sunt multumit de prestatia lui. Daca dosarul nu a ajuns inca in instanta trebuie sa-i platesc o anumita suma ... (vezi toată discuția)
Acord din partea vecinului romeocolici romeocolici SALUT, VREAU SA CONSTRUIESC O CASA, NUMAI CA FUNDATIA ESTE PE GRANITA DINTRE POPRIETATI, MA INTERESEAZA UN MODEL DE ACT NOTARIAL DIN PARTEA VECINULUI CA E ... (vezi toată discuția)