avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, Am primit prin poștă un PVCC prin care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, Am primit prin poștă un PVCC prin care se constată ...

Bună seara,
Am primit prin poștă un PVCC prin care se constată lipsa rovinietei. Pe acest proces este menționat ca și loc de constatare un punct de trecere al frontierei, DN1- 642+312, Borș. Este acest proces verbal legal din punct de vedere al noilor prevederi? Mașina este înmatriculată în România, agentul constatator este din cadrul C.N.A.I.R. S.A.
Mulțumesc de răspuns!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:18, 10 Noiembrie 2024
Noile prevederi se aplica din 1 ianuarie 2026.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rovinieta Nicoleta Ion Nicoleta Ion Buna ziua Pe data de 22.02.2017 am primit prin posta un pvcc prin care mi se aduce la cunostinta ca agentul X a constatat la data de 31.01.2017 ca eu am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare a contraventiei intocmit dupa 5 luni germicor germicor Buna seara, Astazi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei care suna cam asa: [b]ANTET[/b] Proces Verbal de Constatare a ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenționalã - rovinietã dapyx dapyx Bună ziua, ieri am primit acasă un PVCC datat 31.10.2011 pentru lipsa rovinietei în data de 07.05.2011, primind amendă în valoare de 250 de RON plus o ... (vezi toată discuția)