avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. In urma noii legi a pensiilor, mama a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. In urma noii legi a pensiilor, mama a primit o noua ...

Buna ziua.
In urma noii legi a pensiilor, mama a primit o noua decizie de pensie in care nu i-au fost acordate punctele de stabilitate. A depus o cerere la casa de pensii in care a aratat ce greseala s-a produs la decizia de recalculare. A primit raspuns de la casa de pensii, ca isi asuma greseala si se va emite o noua decizie. Au trecut deja 2 luni jumate de cand a primit raspunsul. Noua decizie inca nu a aparut. Ce poate face in continuare?
Cel mai recent răspuns: danacorina , utilizator 08:15, 11 Noiembrie 2024
Sa insiste la Casa de Pensii .
dar trebuia sa faca contestatie la Tribunal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire pensie ContSters203305 ContSters203305 Buna seara, Am formulat o cerere de revizuire a pensiei catre CJP. Au trecut 45 zile ,nu am primit niciun raspuns si as vrea sa ma adresez tribunalului. Va ... (vezi toată discuția)
Debit catre casa judeteana de pensii nico82 nico82 Buna ziua! O persoana pensionata pe caz de boala a fost la Comisie la inceputul lunii februarie 2011, atunci i s-a comunicat si i s-a inmanat de catre ... (vezi toată discuția)
Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. ... Sonia Herman Sonia Herman Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. Cum se ia în considerare perioada lucrată în clasa de muncă II (am lucrat 19 ani și 7 ... (vezi toată discuția)