avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transferul unei proprietăți de la pers fizica la srl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transferul unei proprietăți de la pers fizica la srl

Daca semnez un contract de închiriere pentru o aplicație mobila, între persoana fizica(eu) si srl(cei care închiriază platfoma), pot folosi ulterior( dupa deschiderea unui srl) acea aplicație în cadrul unui srl, care sa subînchirieze spațiu publicitar, in app, către alte companii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
Niculescu_Adrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:56, 9 Noiembrie 2024
depinde cum inchiriati si ce inchiriati. aplicatia e una platforma altceva. inchirierea poate fi exclusiva sau neexclusiva. cum e cu drepturile de autor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva pentru inchirierea fatadei unui imobil george1980 george1980 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavostra cu privire la urmatoarea situatie: X SRL, platitor de TVA, a inchiriat de la autoritatea publica Y, ... (vezi toată discuția)
Vreau să implementez o platformă de închiriere biciclete, și nu numai, de la persoană la persoană. există reglementări privind veniturile dintr-o astfel de activitate? Laur7 Laur7 Salutare, Vreau sa implementez o platforma de inchiriere biciclete si nu numai, de la persoana la persoana. Intrebarea mea este daca exista ceva legi ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu Detail Detail Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pe care ulterior sa-l subinchiriez la 5-6 persoane pentru a vinde accesorii handemade, haine vintage, lucruri ... (vezi toată discuția)