avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara, îmi spuneți va rog dacă am poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara, îmi spuneți va rog dacă am poprire pentru o amenda ...

Bună seara îmi spuneți va rog dacă am pe oprire am o amenda de plăti și mai pus pe oprire dacă primesc bani din străinătate pe numele meu sa ridic din western union mi blokeaza ii spuneți va rog
Cel mai recent răspuns: Marius98 , utilizator 10:18, 10 Noiembrie 2024
Poprirea o aveti la banca unde aveti deschis contul , nu si la Western Union.
A am înțeles deci nu ma afectează pot ridica bani dacă îmi trimite cineva fără sa am probleme

Cornel Vasile a scris:

Da, ii puteti ridica.
Ok mulțumesc frumos

Marius98 a scris:

A am înțeles deci nu ma afectează pot ridica bani dacă îmi trimite cineva fără sa am probleme

Cornel Vasile a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire executor judecatoresc gabriel59 gabriel59 buna ziua ,as vrea sa aflu daca se poate raspuns la o anumita pr.In urma cu 2 ani am contractat un credit de la ferratum in valoare de 250 lei pe care nu l-am ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe sumele primite prin western union? melinduta melinduta Buna ziua, Am primit o executare silita pentru ''conturile dumneavoastra bancare si a celorlalte venituri periodice realizate''. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Executare silita / poprire conturi Sergiu_Iulian Sergiu_Iulian Buna ziua , In urma acumularii unei restante (sub 4000 lei) la un credit , prin intermediul unui executor judecatoresc, banca a initiat executarea silita ... (vezi toată discuția)