avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua.de câteva zile mi am schimbat numele pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua.de câteva zile mi am schimbat numele pe cale administrativă,am ...

Buna ziua.de câteva zile mi am schimbat numele pe cale administrativă,am renunțat la numele tatălui și am luat numele mamei,dar vreau să știu dacă îmi poate spune cineva .eu am popriri la bănci,o va afecta pe mama cu ceva că acum am același nume cu ea creditele fiind pe numele meu nu al ei,eu neavând bunuri mobile ori imobile.este al ei tot
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 10 Noiembrie 2024
Nu o afecteaza pe mama dvs , aceste popriri .
Mama nu răspunde pentru datoriile neplătite de dvs,
Când veți deveni moștenitoare a părinților, atunci creditorul o să vă execute silit pe bunurile moștenite, dupa moartea parinților.
De executare silită nu veți scăpa, fiți sigură. Vin moștenirile care vor fi executate silit..
Mulțumesc,oricum am poprire deja am achitat din datorii,deci când nu o sa mai fie mama eu voi fi curata cu datoriile.

Dapix a scris:

Mama nu răspunde pentru datoriile neplătite de dvs,
Când veți deveni moștenitoare a părinților, atunci creditorul o să vă execute silit pe bunurile moștenite, dupa moartea parinților.
De executare silită nu veți scăpa, fiți sigură. Vin moștenirile care vor fi executate silit..

Daca le achitati , sigur ca veti figura cu datorii 0(zero).
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita - pe viata ? Andra24 Andra24 Buna ziua , Impreuna cu sotul am luat un credit ipotecar in 2007 in franci elvetieni pe care nu il mai putem achita , rata a urcat la 3500 ron lunar si ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit Alin822 Alin822 Salut, am luat in 2007 un credit de 78mii lei,in perioada cand creditele se luau \\"la coltul strazii\\" doar cu buletinul, fara garant, fara nimic.Am platit ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale mihai.florea1984@gmail.com mihai.florea1984@gmail.com Buna Ziua . In 2008 am facut un credit de nevoi personale. Dupa cativa ani nu am mai putut plati , ulterior m am casatorit si vreau sa va intreb daca acel ... (vezi toată discuția)