avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In urma unui contract pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In urma unui contract pe perioada determinata de 12 ...

Buna ziua.
In urma unui contract pe perioada determinata de 12 luni, managerul a decis ca nu doreste sa mi prelungească perioada, asa cum ne intelesesem la inceput. Desi cu o luna inainte de expirarea perioadei determinate, am mers si am discutat cu dansul, mi s a promis ca se va prelungi, sa fiu linistita, sa nu mi fac griji si faptul ca este foarte multumit de munca prestata. Dupa aceasta discutie, cu o saptamana inainte ca acest contract sa expire, a venit si mi a comunicat faptul ca ii pare rau, dar contractul nu se va mai prelungi si anume ca situatia s a schimbat de la ultima discutie avuta in urma cu o luna. As putea sa fac cumva in aceasta situatie? Nu mi se pare normal sa te anunte cu o saptamana inainte de expirare ca nu se va prelungi, desi cu o luna in urma ti a promis cu totul altceva.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 10 Noiembrie 2024
Nu prea aveti ce face..ar fi trebuit la data cand era de acord sa incheiati un act aditional de prelungire a duratei c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar acte aditionale cim perioada determinata alisaelena alisaelena Buna seara, Am un CIM incheiat pe o perioada determinata. Partile convin sa mai prelungeasca acest CIM prin act aditional cu inca o luna. Apoi convin sa mai ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe per. determinata kronosz1 kronosz1 Buna ziua As dori sa va cer parerea despre o \"mica\" problema. Am fost angajat la o firma cu contract pe perioada determinata (3 luni), care a expirat in ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba extinsa danamariei danamariei Salutare la toata lumea, Am o problema legata de dreptul muncii si sper sa ma puteti ajuta. In prezent sunt angajat la o firma multinationala de IT. Am ... (vezi toată discuția)