avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, se poate amana cu 1-3 luni depunerea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, se poate amana cu 1-3 luni depunerea de documente ...

Buna seara, se poate amana cu 1-3 luni depunerea de documente de identitate la primarie daca nu sunt in tara toti mostenitorii? Stiu ca anexa 24 se elibereaza doar dupa ce toti succesorii si-au depus actele.
Pot aparea probleme legale daca un succesor ori nu a depus actele,ori sunt toate depuse si doar unul a ridicat anexa 24 dar intarzie sa faca succesiunea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabriela_ruta@yahoo.com , utilizator 20:30, 12 Noiembrie 2024
Documentele pot fi depuse de către un singur moștenitor, care face declarația pe propria răspundere, nu este obligatoriu să fie prezenți toți.
Multumesc
Exista masuri legale ce se pot lua daca un mostenitor intarzie succesiunea si el are toate documentele necesare pt aceasta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune iulia pastrama iulia pastrama -Pot imputernici pe una din surorile mele(suntem 3 surori) sa ma reprezinte la dezbaterea succesiunii dupa tatal nostru ,recent decedat? -Dupa decesul mamei ... (vezi toată discuția)
Urgent - anexa 24 pls cristi_sym03 cristi_sym03 am si cateva intrebari: 1.Care este [b]obligatia secretarului [/b]unei primarii in ceea ce priveste eliberarea anexei 24? 2. [b]Ce documente [/b]este el ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 - mostenirea giordano giordano Se poate solicita anexa 24 de catre judecatorie?Daca, DA, atunci cum poate primaria sa arate in anexa 24 toti mostenitorii defunctului din anul X, care pe ... (vezi toată discuția)