avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut urgent un raspuns inlegaturi cu o procura de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut urgent un raspuns inlegaturi cu o procura de reprezentare vanzare

Am de vandut o padure de 6000 ha. Padurea este proprietatea unei obsteni de mosneni. Presedintele obstii mi-a zis ca imi da procura prin care sa ii reprezint in vanzare. In ce masura este valabila aceasta procura si cum pot incheia tranzactia?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 10:49, 28 Octombrie 2006
trebuie sa fie o procura speciala de reprezentare in vederea vinderii. e valabila si dvs. incheiati tranzactia in numele si pe seama mosnenilor.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate o societate comerciala sa fie componenta a unei obsti de mosneni? arb.v arb.v In obstea de mosneni din care fac parte ca urmas al bunicilor mei s-a alipit printr-un teren, care este la 15 km departare de limita obstii, o societate a ... (vezi toată discuția)
Cadru legislativ-obsti de mosneni/calitatea de mosnean scylla scylla As dori, va rog frumos, o precizare cu privire la componenta obstilor de mosneni (ca forma de proprietarte codevalmasa a padurilor). Prezentare succinta a ... (vezi toată discuția)
Lamurire anexa 39 la hg 890/2005 - composesorate anamaria13 anamaria13 HG 890/2005 - REGULAMENT 5 privind procedura de constituire, atributiile si functionarea comisiilor pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra ... (vezi toată discuția)