avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Este vorba despre o familie cu un copil ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Este vorba despre o familie cu un copil de 8 ani ...

Bună seara. Este vorba despre o familie cu un copil de 8 ani cu retard mintal profund ,care se confruntă cu probleme din partea vecinilor în ce privește liniștea în bloc și folosirea uscatoriei de pe scara blocului.
Politia nu a dat nici un răspuns la sesizările făcute în ultimele 3 luni ( trei sesizări scrise ) ,ei nu dispun de bani pentru avocat ca să meargă în instanță.
Există vreo organizație care sa poată asigura asistenta juridica gratuita în baza legii de protecție a persoanelor cu handicap?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Uscatorul blocului Oana sirbu Oana sirbu Buna seara! De un an de zile am cumparat un apartament. Apartamentul dispune de un logie, dar blocul are uscator comun. Vecina care a pus monopol pe uscator ma ... (vezi toată discuția)
O colocatara nu-mi permite utilizarea uscatorului. mihadaileanu mihadaileanu Buna ziua, locuiesc in galati si am o problema cu o vecina care se crede proprietara si pe uscatorul scarii. Nu-mi permite accesul, intrucat, daca am rufe ... (vezi toată discuția)
Uscator bloc gindac gindac Locuiesc intr-un bloc (la etajul 1 ) unde pe fiecare palier cu exceptia parterului exista uscator .La cumparare cei de la parter nu au primit cheie pentru ... (vezi toată discuția)