avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru judiciar. Buna ziua, Va rog sa mă ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru judiciar. Buna ziua, Va rog sa mă ajutați. Am un ...

Taxa timbru judiciar.
Buna ziua,
Va rog sa mă ajutați.
Am un dosar pe rol de Judecătoria Sectorului 2 București, eu sunt din Iași.
Am primit acum că trebuie să achit taxa de timbru judiciar.
Va rog din suflet sa mă ajutați și să mi spuneți unde anume trebuie sa o achit?
Am căutat pe net și nu găsesc nimic.
La judecătorie pe site scrie că taxa de timbru judiciar trebuie achitata în funcție de domiciliul debitorului.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:36, 12 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O achitați la taxe și impozite locale din orașul dvs de domiciliu urmând sa depuneți originalul la dosar..
Mulțumesc din suflet
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cu plăcere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca de infiintare asociatie alexandra_13 alexandra_13 Buna ziua, Avem nevoie de un sfat va rog, suntem o Asociatie aflata la inceput de drum. Care este procedura pentru a obtine un duplicat al Hotararii ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa insoteasca o contestatie impotriva unei amenzi contraventionale? danaa1 danaa1 Doresc sa atac o amenda contraventie data de politist cu care nu sunt de acord. Termenul de contestatie este de 15 zile. La plangere (contestatie), ... (vezi toată discuția)