avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! O întrebare am și eu,daca locuința pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! O întrebare am și eu,daca locuința pe care am achiziționat ...

Bună ziua!O întrebare am și eu,daca locuința pe care am achiziționat -o aparține de Termoservice,adică de Termoficare ,daca este necesar că acele calorifere sa fie întreținute,deoarece sunt foarte vechi și posibil nu au mai fost spălate,este problema mea sau vreunui instalator de la Termoservice?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:20, 12 Noiembrie 2024
Furnizorul de energie termica nu are nicio obligatie sa va verifice / intretina caloriferele. Acum, este cam tarziu, dar daca aveti robineti si pe tur cat si pe retur pe calorifere si sunteti sigur ca aceastea functioneaza, puteti face o spalare a caloriferelor, eventual cu o echipa specializata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala instalarea unei pompe de debit pe instalatia de incalzire la bloc ? anam79 anam79 Buna ziua, Locuiesc la ultimul nivel al unui bloc si apa calda nu imi ajunge deloc in calorifere. Deoarece in 4 ani de zile nu m-am putut intelege cu ... (vezi toată discuția)
O parte dintre apartamente primesc caldura in baie,o alta parte nu primesc . ContSters192087 ContSters192087 Eu ma confrunt cu o problema si mai grava si nu gasesc rezolvare . Locuiesc intr-un apartament ,la prima scara,asadar intrun capat al blocului. Blocul ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna mai exact: "caldura parti comune" ? stanciu4444 stanciu4444 Ce inseamna mai exact: \"caldura parti comune\" la plata intretinerii ? Eu inteleg ca sunt tevile de caldura care iti traverseaza apartamentul si caloriferele ... (vezi toată discuția)