avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma inactiva din 2004, fără datorii la stat și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma inactiva din 2004, fără datorii la stat și creditori s-ar putea radia din oficiu?

Firma inactiva din 2004, fără datorii la stat și creditori s-ar putea radia din oficiu? Ce alte modalități exista privind radierea?
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IoanGRG , utilizator 13:59, 13 Noiembrie 2024
Radierea nu se va face din oficiu. In mod normal, societatea trebuie reactivata si pe urma sa urmeze cele 2 etape de dizolvare si radiere, ceea ce va si recomand sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Am fost declarat inactiv fara sa stiu, am functionat normal pana nu mi-a mai primit declaratiile la ANAF, m-am judecat cu ei si am pierdut, nu am ... (vezi toată discuția)
Radiere firma Mariana08 Mariana08 Am un SRL care apare inactiv la Finante si in dizolvare la Registrul comertului prin actiunea acestuia. Exista un singur asociat. Firma nu mai are datorii la ... (vezi toată discuția)