avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Suntem mai mulți într-o discutie despre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Suntem mai mulți într-o discutie despre pierderea ...

Bună seara! Suntem mai mulți într-o discutie despre pierderea duplicatului unui certificat de deces. În caz că se pierde atât originalul, cât şi duplicatul, pentru o succesiune ce se mai poate duce la notar? Mulțumim frumos şi o zi uşoară!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:09, 12 Noiembrie 2024
Buna ziua

Solicitati inca un duplicat al certificatului de deces. Nu exista un numar maxim de duplicate care pot fi eliberate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunuri mobile vickysky vickysky Buna seara! Va rog , as putea deschide succesiune pentru sumele detinute de tatal meu, decedat acum 10 ani, sume despre care am aflat acum ca le a ridicat ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Refuz de a preda certificat de deces andreiadmin andreiadmin in familie,in dorinta de a accepta mostenirea dupa mama in termenul de 1 an(mai sunt inca 5 luni),ma lovesc de refuzul tatalui meu de a-mi preda certificatul ... (vezi toată discuția)