avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua ,am primit o amendă pentru cuvinte și ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua ,am primit o amendă pentru cuvinte și expresii jignitoare ...

Bună ziua ,am primit o amendă pentru cuvinte și expresii jignitoare în valoare de 500 lei am achitat-o ,pe urma am fost contactat de alt agent al poliției că, colegul a greșit iar acea amendă se anulează și se emite altă amendă cu valoarea de la 1000-3000 lei. Se pot modifica asa peste noapte ??? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 03:48, 16 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O astfel de amendă este cuprinsă între 500-1000 ron.Se pare că agentul a hotărât să vă aplice amendă maximă. Vedeți că dacă agenții aplică o amendă peste 1000 ron este abuz.
Înainte să plătiți majorarea impusă de agent este bine să mergeți cu un avocat la secția de poliție.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Mulțumesc SunnyXxxX
Păi tocmai când am primit amenda a spus ca e minimă cel care mi-a aplicato dar pe urmă au spus că a greșit colegul și se încadrează în altă parte suma fiind între 1000-3000 lei. Să nu uităm că e achită cum se poate să o anuleze ?

SunnyXxxX a scris:

O astfel de amendă este cuprinsă între 500-1000 ron.Se pare că agentul a hotărât să vă aplice amendă maximă. Vedeți că dacă agenții aplică o amendă peste 1000 ron este abuz.
Înainte să plătiți majorarea impusă de agent este bine să mergeți cu un avocat la secția de poliție.

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai plătiți nimic.Odata emis procesul verbal cu suma de plată acesta nu se mai poate modifica. Doar instanta de judecată poate modifica sau anula un astfel de document.
Dacă suntet chemat la secție mergeți cu un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-ar merge o plangere penala impotriva celui de al doilea agent? Hartuire, abuz de putere, etc. Un avocat ar putea-o intocmi in numele dvoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri repetate ale unui politist rutier Petre668 Petre668 Buna ziua, de cateva saptamani sunt victima unor abuzuri repetate ale unui domn politist rutier, bine cunoscut pentru aceste fapte ale lui dansul avand ... (vezi toată discuția)
Calomniat și țeapă imobiliară cosming2018 cosming2018 Va rog sa ma ajutati intr-o speta: Intr-o dupa-amiaza parintii mei (61 ani si 69 ani), au fost la o agentie imobiliara, unde dupa multa pralavrageala a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie bodan15 bodan15 mi sa gresit in porcesul verbal de contraventie locul eliberari cartii de identitate. are cineva idee daca se anuleaza sau trebuie sa fac contestatie la ... (vezi toată discuția)