avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce înseamnă când judecătorul da într-un dosar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce înseamnă când judecătorul da într-un dosar nejudecat ...

Ce înseamnă când judecătorul da într-un dosar nejudecat și la vizualizarea documente arata emitere adresa este vorba despre oasina care sa cerut radierea pt că respectivul nu a trecut o pe el

Alte discuții în legătură

Maşina vanduta, noul proprietar refuza inmatricularea chete chete Buna ziua . Am o problema cu un atoturism vindut in data de22.06.2014 Am facut un act de vinzare-cumparare la o firma de intermedieri auto am scos dosarul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa opresc procedura de dizolvare cu lichidare (radiere) anonim2009 anonim2009 buna ziua am urmatoarea problema- anul trecut 2013 - am initiat chemarea in judecata a fostului angajator pe litigii de munca - luna iunie 2013- pana in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti cum poate fi atacata o hotarare ... sanseverina sanseverina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum poate fi atacata o hotarare judecatoreasaca data intr-un proces in alt judet, in care am fost parte reclamata, fara sa fiu ... (vezi toată discuția)