avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua,una dintre colegele mele de la munca ,mi-a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua,una dintre colegele mele de la munca ,mi-a lovit mașina ...

Bună ziua,una dintre colegele mele de la munca ,mi-a lovit mașina în timp ce ieșea cu spatele sa meargă acasă din parcarea firmei unde muncim.La început a zis ca să duc mașina la reparat ca plătește, nu am făcut amiabila atunci pe loc dacă ea a zis ca plătește,cind am informat-o cit ar costa repararea și am cerut asigurarea ea a zis ca nu îmi da asigurarea ca plătește ea doar sa îi aduc factura,Ziua următoare a mers și ma dat pe mine la politie zicând ca vreau sa o înșel, ca costul este prea mare.Mentionez că parcarea este privata,Cum se rezolva aceste cazuri?Am avut încredere în ea și nu am declarat accidentul la politie .
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
AJTAI, utilizator
Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 11:59, 15 Noiembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca in acest caz calea legala era de facut intelegerea amiabila cu prezentarea RCA-ului. Daca refuza, la politie. Asa ati fost milos si ati crezut promisiunile ei si ati ajuns aici. Cred ca singura cale este introducerea sumei pe pierderi planificate si pe viitor atentie! Daca nu respectati legea, legea nu va apara. Succes!

ibn a scris:

.....Cred ca singura cale este introducerea sumei pe pierderi planificate si pe viitor atentie! ......

Pai e o dauna provocata. O actiune in instanta cu cerere de dauna nu se poate?
.... iar nedeclararea accidentului la politie nu duce la suspendarea permisului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului paulHD paulHD buna ziua luni 28 nov am lovit un audi aflat intr-o parcare i-am spart un stop si pt ca m-am speriat am fugit de la locul accidentului si ieri 1 dec a venit ... (vezi toată discuția)
Accident auto ușor declarat mai târziu de 24 de ore. este posibil să fiu sancționat din acest motiv? skid skid Buna ziua, acum cateva zile s-a produs un accident auto cu mici zgarieturi (tamponare din spate), intrebarea mea este urmatoare: pagubitul nu a avut timp sa ... (vezi toată discuția)
Declarare accident gtxandrei gtxandrei Buna ziua, Am gasit masina lovita in parcare cu un nr de tel in parbriz joi dimineata 28.08.2014. Am discutat la telefon cu cel care a provocat lovitura, ... (vezi toată discuția)