avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul de salar pe luna octombrie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul de salar pe luna octombrie

Buna ziua,ma puteti ajuta cu un calcul de salar pe luna octombrie,avand in vedere ca luna a avut 23 zile lucratoare,la un salar brut de 5900 lei? Puteti sa imi specificati retinerile din salar ce ii revin angajatului?Va multumesc,cu stima si respect
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Salariu concediu de odihna karla_adz karla_adz Buna seara, Sunt angajat din 1971 si pana in prezent, cu o intrerupere de 1 zi in Noiembrie 2008. In perioada 23 Octombrie si pana la 23 Noiembrie inclusiv ... (vezi toată discuția)
urgent calcul concediu de maternitate 85% tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 Buna ziua!va rog sa ma ajutati daca se poate cu un calcul.Persoana respectiva a intrat in cocediu de maternitate 85% (cod indemnizatie 08). In ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post natal mmanu mmanu buna am nevoie de ajutor in urmatoarea problema o angajata incepand cu 1 iunie intra in concediu prenatal va rog sa imi spuneti cum calculez eu acest ... (vezi toată discuția)