avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , sunt o persoana cu handicap grav ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , sunt o persoana cu handicap grav permanent. Am 54 ...

Buna ziua , sunt o persoana cu handicap grav permanent. Am 54 de ani. Am lucrat 28 de ani si am beneficiat de legea 4448/2006, deci m-am pensionat la 50 de ani. La recalcularea actuala a pensilor mi-sa taiat din pensie. Mentionez faptul ca trebuia sa am lucrati 11 ani si 8 luni, iar eu am lucrat 28 de ani. M-se par ca nu au luat in calcul lucrul acesta! Ce as putea face in acest sens ! Multumesc ! Cu stima Ovidiu A
Cel mai recent răspuns: owyvan , utilizator 11:23, 14 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista o initiativa de modificare a legii 360/2023 privind problema d-voastra.
www.avocatnet.ro/articol_682...
In plus exista SI un O.U.G.
www.avocatnet.ro/articol_682...
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
Carp Mircea, utilizator
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

activitate in grupele de munca anterior anului 2001, pensia scazuta. gheorgheulici gheorgheulici Sotia a fost pensionata in Februarie 2001 la varsta de 50 ani si 8 luni dupa 20 de ani in grupa l de munca (chimist, radiatii) si 5 ani de grupa a ll a ... (vezi toată discuția)
Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? ... Plesaianis Plesaianis Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? Sunt din Ploiesti si peste 1 luna implinesc 63 de ani. Stagiu de cotizare 37 ani. Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie anticipat partial in luna ianuarie 2024 cu ... ancamax ancamax Am iesit la pensie anticipat partial in luna ianuarie 2024 cu o penalizare de 14.4%. Am lucrat 9 ani si 7 luni in grupa a II a astfel, varsta limita de ... (vezi toată discuția)