Multumesc pentru raspuns. Ma aflu in imposibilitatea de a merge pana acolo intrucat firma este din alt judet si a trebuit sa depun plangerea la OPC-ul de acolo, asa cum m-a indrumat OPC-ul de la noi din judet. Prima a fost inregistrata, cu siguranta, pentru ca am primit raspunsul acela evaziv (si acela datat august 2009 si primit de catre mine in octombrie 2009 - o fi venit pe jos 150 de km) in urma caruia firma in cauza n-a facut nimic, iar a doua, sunt convinsa, de asemenea, ca au primit-o, insa, probabil, sunt mana in mana cu firma in cauza si incearca sa traga cat mai mult de timp, asa cum au facut si la prima.
Nu am inteles de ce ma intrebati daca am facut plangere in numele societatii. Am facut plangere la OPC in nume propriu si IMPOTRIVA societatii comerciale. Sunt o persoana fizica care locuieste intr-un bloc unde trebuia montat, de catre o societate comerciala privata, un lift (intrucat urmare faptului ca noi, locatarii, i-am cedat acoperisul blocului, aceasta firma a construit o mansarda cu apartamente, iar legea o obliga sa monteze lift, blocul avand acum 5+P nivele). Desi liftul este montat de aproape 2 ani, acesta nu functioneaza intrucat aceasta firma nu a predat nici pana acum actele liftului, iar asociatia de proprietari nu poate incheia cu furnizorii contractele necesare punerii in functiune a acestuia, iar noi, locatarii, urcam pana la etajul 5 tot pe jos, iar firma in cauza e cu banii obtinuti din vanzarea apartamentelor de la mansarda in buzunar.
OPC-ul a constatat ca aceasta firma are obligatia de a preda asociatiei de proprietari documentele liftului, insa NU A STABILIT UN TERMEN in care aceasta sa-si indeplineasca obligatia, iar acum, cand am facut a doua sesizare, de la depunerea careia au trecut 60 de zile, si in care precizez faptul ca respectiva societate nu si-a indeplinit obligatia, nu imi mai raspund, desi, asa cum am mentionat mai sus, au trecut 60 de zile de la depunerea ei.
Acesta este motivul pentru care doresc sa fac plangere impotriva OPC, care nu a dat un termen pt. indeplinirea unei obligatii si nici nu a aplicat sanctiuni pt. neindeplinire.