avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna Ziua.As putea depune plangerea de la politie pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna Ziua.As putea depune plangerea de la politie pe care am ...

Buna Ziua.As putea depune plangerea de la politie pe care am facut-o impotriva angajatorului pentru a o pune la dosarul dintr-un proces cu el si daca m-ar ajuta.Si cum as putea face sa se reia imaginile de pe camerele de pe supraveghere pentru a gasi un client care mi-a luat apararea in aceea zi cum ca nu eu am fost de vina dintr-o cearta cu o colega . Poate e de acord sa imi fie martor intr-un proces acestea s-au intamplat in martie?!
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
Cancel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cancel , utilizator 15:52, 14 Noiembrie 2024
Nu văd cu ce v-ar putea ajuta să depuneți plângerea penală în dosarul civil, în care vă judecați cu angajatorul. Multă lume uită că un dosar penal nu este public în faza de cercetare penală. Cu privire la imaginile de pe camerele de supraveghere, acestea nu o să vi se dea dvs. Solicitați organului de cercetare penală să ceară imaginile, dacă plângerea penală are legătură cu ceea ce povestiți.

Dorin Voicilas a scris:

Nu văd cu ce v-ar putea ajuta să depuneți plângerea penală în dosarul civil, în care vă judecați cu angajatorul. Multă lume uită că un dosar penal nu este public în faza de cercetare penală. Cu privire la imaginile de pe camerele de supraveghere, acestea nu o să vi se dea dvs. Solicitați organului de cercetare penală să ceară imaginile, dacă plângerea penală are legătură cu ceea ce povestiți.

Nu a fost plangere penala le am facut plangere doar ca mi-au interzis accesul la munca si m-au concediat pe absente nemotivate si tot ma ameninta cu politia si de aceea am apelat eu la politie si credeam ca poate ajuta aceea plangere in proces .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a da imagini ValentinConti ValentinConti Va salut! Fiul meu a fost batut de un vecin. Erau mai multi in fata blocului si probabil faceau galagie. Al meu fiind mai mic a fost prins si batut. La scara ... (vezi toată discuția)
Abuzul de putere, abuzul in serviciu, nedreptate roibu001 roibu001 Salut, va rog foarte mult sa ma ajutati. Am o vecina care este handicapata si mintal dar si fizic,mereu se cearta cu mine asta pentru ca este ...bonlava,ea a ... (vezi toată discuția)