avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Suntem un salon de infrumusetare si am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Suntem un salon de infrumusetare si am facut servicii ...

Buna ziua.
Suntem un salon de infrumusetare si am facut servicii tip barter cu o cantareata/influencer.Nu am avut la baza un contract de acest sens insa avem dovezi de colaborare.Domnisoara,dupa ce a beneficiat de serviciul salonului oferit gratuit nu doreste sa-si respecte partea de intelegere.A zis ca o sa plateasca serviciul,dar nici acest lucru numai doreste din motiv ca nu a existat un contract la baza.Ne ameninta cu Anaf-ul si cu Protectia Consumatorului si ca o sa ne dea in judecata daca o sa folosim vreun material (video) facut in salon.
Avand in vedere atitudinea domnisoarei cum as putea recupera banii pentru serviciul oferit? Pot sa fac o caracterizare despre ea pe social media, tocmai poate rusinea o va determina sa achite serviciul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 13:49, 14 Noiembrie 2024
Dacă aveți dovezi , angati avocat și faceti plangere penala la parchet .
Poate să vă dea în judecată ( cu dovezile pe care spuneti că le aveți se va face de râs, și va trebui să plătească și cheltuielile de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru amenintare si lovire andrei_rosu23 andrei_rosu23 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat in urmatoarea speta: Un prieten a avut o discutie aprinsa intr-un club(unde exista camere video) cu o ... (vezi toată discuția)
Spațiu închiriat intr-un bloc cu locatari AdamAlexandru4 AdamAlexandru4 Dupa cum si titlul spune, am un spațiu închiriat intr-un bloc cu locatari. Am contractat facut pe 10 ani, semnat de șeful de bloc. O vecina s-a gândit sa ... (vezi toată discuția)
Caut un profesionist în legi - abuzuri repetate procurori miha2020 miha2020 Bună ziua. Caut un profesionist în legi pentru a mă ajuta față de faptele unei echipe polițist-procuror. Deși în Codul de Procedură Penală ... (vezi toată discuția)