avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Un dosar in care doresc custodia totala a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Un dosar in care doresc custodia totala a minorului ...

Buna ziua!
Un dosar in care doresc custodia totala a minorului dupa 7 ani in care a stat la mine, avocatul, a bagat actele la jud unde avem domiciliu pe buletin. Dupa prima infatisare, judecatoarea a cerut un acurator pentru faptul ca fostul nu se prezinta la proces. Am platit atat avocatul cat si curatorul si la a doua infatisare, judecatoarea a spus ca ramane in pronuntare pentru faptul ca copilul este inscris in Ilfov la scoala si a pus problema sa mute dosarul la Buftea. Eu duc copilul la scoala in ilfov dar stau in Buc. Ma puteti anuta cu lamurir? De ce nu s-a legat de acest aspect la prima infatisare?

Alte discuții în legătură

Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie alimentara Oananm Oananm Buna ziua! Am o nelamurire mare.....sunt data in judecata de fostul sot,pt micsorare pensie alimentara,in care in intampinare imi scrie adresa din Ilfov,,unde ... (vezi toată discuția)
Divort Gh1 Gh1 Daca depun maine actele de divort, mai pot merge apoi la politie sa-mi schimb buletinul cu un nou domiciliu sau trebuie sa astept pronuntarea sentintei...luni ... (vezi toată discuția)