Bună ziua!
Vă rog fiți amabil(ă), și lămuriți-mă.
Suntem 4 rude care plătim taxe anuale pentru un mormânt al bunicilor decedați în 1979.
Or eu, le-am spus că nu mai vreau să plătesc nicio taxă, nici penalități de întârziere de la asdministratora cimitirului, vreau să mă scoată de la plata taxei, să plătească persoanele care au rămas,dacă vor.
Eu nu vreau să plătesc nimic.
Întrebare: mă poate pedepsi vreo lege pentru că eu nu mai vreau să plătesc acea taxă anuală pentru mormântul respectiv?
Vă mulțumesc mult.
O zi bună.
Nu am primit răspuns complet.
Adică mai sunt 4 persoane în afară de mine care plătesc taxa, dar eu nu vreau să plătesc,Deci nu sunt singurul pe acel mormânt cu taxa( 2 surori vitrege, mama lor, verișoară-mea și eu).
Să plătească ele în continuare în afară de mine, treaba lor.
Întrebare: Vreau să știu dacă mă pedepsește vreo lege cu ceva, dacă nu mai vreau să plătesc.
Vă mulțumesc frumos.
Legea va,, pedepseste"daca comiteti o infractiune prevazuta de Codul Penal..În cazul dvs nu e vorba de o infractiune asa ca nu va pedepseste nimeni.Teoretic rudele pot sa va dea în judecata pt a va cere sumele restante pt ultimii 3 ani dacă au achitat și partea dvs.Probabil nu o sa va dea nimeni în judecata pt 20,30 lei cât ar fi partea dvs pe an...Donați le cota parte ce va revine și gata..