avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sunt obligat să plătesc taxa la cimitir ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sunt obligat să plătesc taxa la cimitir ?

Bună seara!
Sunteți amabil să mă lămuriți?
Nu am plătit taxa anuală la cimitir, la bunicii mei, iar sora mea vitregă m-a pârât verișoarei mele că să plătesc și eu ”partea” mea.
Dar eu nu vreau să plătesc, și nu mai vreau să trec vreodată pe la acel cimitir, din motivele mele( bunică-miu mă bătea rău, așa că nu am niciun motiv să mai trec pe acolo!)
Deci nu vreau să plătesc, sunt oare forțat de vreo lege, care să-mi impună să plătesc taxa, dacă nu vreau???
În plus, am pensia sub 1600 lei.
Mă bagă la închisoare dacă nu plătesc???
Vă mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CYBORG , utilizator 11:40, 12 Noiembrie 2024
Nu va baga la inchisoare daca nu platiti .... locul va fi luat de parohie si dat altei persoane, in situatia neplatii.

Mulțumesc, dar mai am o întrebare, ultima.
Vă rog, fiți amabil.
Pe acel mormânt sunt –cel puțin teoretic- 2 surori vitrege,mama lor și eu, în total ar fi 4 persoane.
Bunicii au murit demult, în anii 70.
Dacă eu nu vreau să plătesc așa zisa ”parte” a mea, rămân celelalte persoane să plătească mai departe taxa anuală,nu?
Administratora spunea că am restanță la plata taxei, dar eu nu vreau să plătesc nici restanță, nici penalități, nimic, nimic.
Întrebări:
1. în acest caz mă poate pedepsi vreo lege că nu vreau să plătesc nimic??
2. Rămân în continuare să plătească taxa celelalte 3 persoane??
Vă mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxă anuală la cimitirmă obligă vreo lege să plătesc,sau nu?sunt 4 persoane,rude. CYBORG CYBORG Bună ziua! Vă rog fiți amabil(ă), și lămuriți-mă. Suntem 4 rude care plătim taxe anuale pentru un mormânt al bunicilor decedați în 1979. Or eu, ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu a primit in 1946 2 locuri de veci concesionate intr-un ... sandu.53 sandu.53 Bunicul meu a primit in 1946 2 locuri de veci concesionate intr-un cimitir parohial!El a decedat in 1972 si ulterior si bunica mea in 1991.Ei au avut 5 copii ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa plateasca locul de veci ? Pilu Pilu Buna ziua. As avea si eu o intrebare, daca poate cineva sa ma lamureasca. In urma cu vre-o 25 ani mama, ramasa singura, s-a mutat la o sora de-a mea, intr-un ... (vezi toată discuția)