avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna seara, cum obtin CIF-ul dupa infiintare? Am sunat ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna seara, cum obtin CIF-ul dupa infiintare? Am sunat la 4 contabili, ...

Buna seara, cum obtin CIF-ul dupa infiintare?
Am sunat la 4 contabili, unul mi-a spus ca vine cu certificatul de infiintare (NU a venit), altul ca CIF e doar cod de TVA (??) , altul ca trebuie sa merg la ANAF, altul ca trebuie sa merg la registrul comertului.

.........online nu gasesc mai nimic despre CIF, doar CUI...

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Alex_29 , utilizator 13:35, 15 Noiembrie 2024
Buna ziua

Trebuie sa depuneti la ANAF declaratia 010: [ link extern ]

Pe baza acestei declaratii, veti primi de la ANAF CIF-ul.

Daca sunteti platitor de TVA, atucni CIF-ul va avea RO in fata.
Buna ziua,

Declaratia 10? Pentru un PFA, ce are business cu firme din UE? Nu prea pare sa aiba legatura, oare nu inteleg eu ceva? Scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma fixa de venit - neplatitor de tva - cod de identificare fiscala??? ipi ipi Buna ziua, Sunt inregistrat ca PFA norma fixa de venit - neplatitor de TVA. Astazi am fost sa ma inregistrez in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)
Declaratia de inregistrare fiscala amalia2009 amalia2009 Toate firmele trebuie sa depuna la Finante, in 30 de zile de la infiintare, declaratia de inregistrare fiscala sau doar cele care sunt platitoare de TVA? (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva ioanaep ioanaep Buna ziua, dupa ce am obtinut CIF-ul firmei nou infiintate, care este urmatorul pas pentru a fii inregistrati in scopuri de TVA? Trebuie depus formularul ... (vezi toată discuția)