avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dacă am un teren extravilan pot construi ceva din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dacă am un teren extravilan pot construi ceva din osb. cu placă ...

Dacă am un teren extravilan pot construi ceva din osb. cu placă de beton fără fundație?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 07:04, 15 Noiembrie 2024

Nacu Gabriela a scris:

Dacă am un teren extravilan pot construi ceva din osb. cu placă de beton fără fundație?

Legal, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie? teofantudorel teofantudorel Buna ziua! Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac ... (vezi toată discuția)
Vreu sa construiesc o casa fara autorizatie, intr-un sat. nuc23 nuc23 Buna ziua, Vreu sa construiesc o casa fara autorizatie. Se poate construi din lemn si placa de beton armat, poate si stilpi de beton armat cu fier? Casa din ... (vezi toată discuția)
Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)