avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună seara. Doresc sa ajut o persoana fără venit, ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună seara. Doresc sa ajut o persoana fără venit, care are ...

Bună seara. Doresc sa ajut o persoana fără venit, care are datorii la anaf provenite dintr un proces penal sa beneficieze de reducerea amenzii. Dacă am cnp persoanei pot achita o parte din ea sa I fie reduse, cum ma sfătuiți? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Situatii pfa - scutire de la unele taxe brisc_jr brisc_jr Pentru a beneficia de scutirea cu 50% a cuantumului impozitului datorat pe baza normei de venit si a contributiei CASS si pentru exceptarea de la plata ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste amenda de circulatie in condițiile in care ... Aurica Kluth Aurica Kluth Unde se plateste amenda de circulatie in condițiile in care ești cetatean strain și nu detii CNP ? Mentionez ca am încercat sa platesc amenda pe ... (vezi toată discuția)
Legea 175/16 iulie 2010 se aplica si in acest caz????urgent va rog rekaalina rekaalina Doresc sa cumpar un imobil ,titularul lui are datorii in jur de 7700ron(cu tot cu penalitati).Am decis sa le platesc eu toata datoria pentru a putea sa-l ... (vezi toată discuția)