avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,am un contract cu un ifn, am trimis o cerere ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,am un contract cu un ifn, am trimis o cerere prin care ...

Buna ziua,am un contract cu un ifn,am trimis o cerere prin care solicit plafonarea dobinzii,contractul se incheie in martie2025.Dupa socotelile mele suma din recalculare,mi-ar permite inchiderea contractului mult,m.ai repede.Problema este,că nu inteleg raspunsul lor,nu stiu daca e legal și logic.Ei mi-au spus ca pt.revizuirea contractului,să trimit adeverintă de salar,extras de.cont,declaratie pe proprie raspundere.Datele mele sunt la ei,decind este incheiat contractul.Doar nu fac un imprumut,ca să trebuiască sa arat cit cistig sau dacă am alte datorii.Sunt in formații ,irelevante pt.această situație. Ei doar trebuie să recalculeze .Acest drept îl dă legea,intîrziere am avut cel mult15 zile.Cum să procedez?!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut o cerere de recalculare a dobânzii la un ifn ... Yoyoionut27@gmail.com Yoyoionut27@gmail.com Buna ziua,am facut o cerere de recalculare a dobinzii la un ifn .Mi-au trimis un act,,declaratie pe proprie raspundere,cu date personale,(angajator,venit alte ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu fara originalul actului de proprietate a imobilului victor23 victor23 Buna ziua! Am primt de la fratele meu plecat in America acordul de a o lua in spatiu pe fiica mea. Cei de la politie imi cer actul de proprietate al locuintei ... (vezi toată discuția)
Recuperator - amenintare cu executarea silita adriana1 adriana1 - In data de 13.05.2010 am contractat un imprumut de 900 lei de la o IFN. - Din cauze independente de vointa mea nu am putut achita toate platile. - ... (vezi toată discuția)