avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am facut o cerere de recalculare a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am facut o cerere de recalculare a dobânzii la un ifn ...

Buna ziua,am facut o cerere de recalculare a dobinzii la un ifn .Mi-au trimis un act,,declaratie pe proprie raspundere,cu date personale,(angajator,venit alte datorii,etc)iar la final este specificat,că pt.un imprumut este necesara declaratie reală corecta,etc.Ce nu înteleg,eu,este că aparte de faptul ca datele mele sunt detinute de cei in cauză,din momentul in care am incheiat contractul,eu nici gind să fac imprumut,eu doresc diminuarea dobinzii,in baza legii.Contractul se incheie in martie 2025,iar recalcularea dobinzii mi-ar permite cel putin 2luni mai putin de plată.Nu inteleg ce legatură au alte imprumuturi sau situatie finanaciară,din moment ce legea imi permite,in cazul lor,să beneficiez de reducere.Va rog să ma ajutați.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:07, 17 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spuneti-le lor asta. NU stiu ce sa va spun. Eu i-as notifica, pune in intarziere, mentiona actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am un contract cu un ifn, am trimis o cerere prin care ... Yoyoionut27@gmail.com Yoyoionut27@gmail.com Buna ziua,am un contract cu un ifn,am trimis o cerere prin care solicit plafonarea dobinzii,contractul se incheie in martie2025.Dupa socotelile mele suma din ... (vezi toată discuția)
Mi s-a furat identitatea pentru imprumuturi la ifn-uri iLL357 iLL357 Buna ziua, cu un an in urma mi-am facut un card la o companie pentru care am trimis act de identitate si alte documente pe mail. Aparent un angajat s-a folosit ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca apar cu imprumut in biroul de credit fara ca eu sa fi luat acel imprumut Oana0113 Oana0113 Am o problema foarte mare, Am fost de curand la o banca pentru a face o cerere de imprumut. Cand au primit raportul de la biroul de credit surpriza, domna de ... (vezi toată discuția)