avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua! O persoana fizica care plateste taxe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua! O persoana fizica care plateste taxe judiciare la ...

Buna ziua! O persoana fizica care plateste taxe judiciare la termen (nu are penalizari) poate beneficia in vreun fel de amnistie fiscala?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc sa știu ca persoana fizica pt amnistierea ... lauriancului lauriancului Bună ziua,doresc sa știu ca persoana fizica pt amnistierea fiscala care va fi,întru în calcul și eu? Mai exact am impozit la locuita neplătit de cca 13 ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala pentru taxa inceperii constructiilor unui imobil? LAFOR2024 LAFOR2024 Amnistia fiscala OUG 107/2024, este aplicata si persoanelor fizice pentru dobanzile generate de taxa neachitata in termen, a inceperii constructiilor unui ... (vezi toată discuția)
Og 30/2011 - modificare cod fiscal septembrie 2011 Roxana1986 Roxana1986 Buna seara.Am o mare nelamurire..conform OG 30/2011 - modificare Cod Fiscal septembrie 2011 Art.XI - pot beneficia ca persoana fizica de anularea penalizarilor ... (vezi toată discuția)