avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii studii si/sau calificare pentru incadrare pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii studii si/sau calificare pentru incadrare pe cod COR 513102 Ospatar

Buna ziua,

Am o intrebare legata de incadrari pe coduri COR: se poate incadra o persoana cu studii medii pe cod COR 513102 Ospatar dar fara a avea insa un certificat de calificare in domeniu? Aceeasi intrebare o am si in cazul codului COR 513101 Ajutor Ospatar: pot face o incadrare pe acest cod COR daca persoana in cauza are studii medii dar fara calificare in domeniu?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: siebenburgischesnugat , utilizator 15:53, 20 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, ii trebuie si curs de calificare , persoanei care se angajeaza pe functia de ospatar

Pentru cea care se angajeaza ca ajutor, consider ca nu.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii studii si/sau calificare de incadrare pe cod cor 513102 ospatar siebenburgischesnugat siebenburgischesnugat Buna ziua, Am o intrebare legata de incadrari pe coduri COR: se poate incadra o persoana cu studii medii pe cod COR 513102 Ospatar dar fara a avea insa un ... (vezi toată discuția)
Angajare fara calificare monikaalexe monikaalexe Buna ziua, vreau sa va intreb daca pot angaja o persoana in functia de ospatar/chelner (cod cor 513102) fara a avea calificare? (vezi toată discuția)
Calificare angajat marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Imi spuneti si mie va rog frumos daca angajez pe postul de ajutor de bucatar trebuie sa aiba diploma in domeniu sau nu? (vezi toată discuția)