Conform noilor legi,poate fi executat silit apartamentul de familie? (Datorie 7000 lei)
Sa dispus admiterea executarii silita dar încă nu a venit nimeni sa execute
Invocați acest aspect și vedeți daca o sa blocați executarea silita.Sfatul meu e sa căutați alte soluții cât se mai poate și nu va treziți cu imobilul.vsndut pe nimic..
Nu trebuie sa vina executorul la mine acasă sa evalueze apartamentul?
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Invocați acest aspect și vedeți daca o sa blocați executarea silita.Sfatul meu e sa căutați alte soluții cât se mai poate și nu va treziți cu imobilul.vsndut pe nimic..
Orice puteti invoca in domeniul acesta puteti invoca intr-o contestatie in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta. Nu cunosc stadiul dosarului de executare. Doriti sa prelungiti termene, discutati cu un avocat.
Nu cunosc ce tip de datorie este aceasta, pare una care nu se supune Codului fiscal. Asadar nu vi se aplica dispozitia legala. Dispozitie care nu este noua deloc.
Încă nu am primit sentinta acasă. Sentinta de încuviințare a executării silite. Ca sa o pot contesta.
Am primit doar somație de la executor.
Pe portalul instantei îmi arata ca să judecat și sa admis cererea,da nu am primit de 9 luni acasă sentinta.
La ce va trebuie sentinta? Care e o incheiere, de fapt, dar nu asta e relevant. Comunicarea incheierii nu conteaza. Ati iesit din termenul de contestatie, cele 15 zile curg de la primirea somatiei.
Pe viitor interesati-va din timp, din primele momente ale executarii, caci dupa luni de zile se pierd drepturi si e mai dificila apararea dv. in sensul ca va scad sansele si creste pretul. Vorbiti cu un avocat, va rog. Si nu mai citati mesajul imediat anterior, devine greu de parcurs topicul si se pierde din interes.
Executare silita
s.sttefan
Buna ziua,
Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
rokhsana
Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)