Conform noilor legi,poate fi executat silit apartamentul de familie? (Datorie 7000 lei)
Sa dispus admiterea executarii silita dar încă nu a venit nimeni sa execute
Pai mi o trebuie ca să o contest.
Asta e procedura. Vine sentinta acasă și după aceea ai termen 15 zile sa contești sentinta. Practic încă nu este definitiva și nu se poate pune în executare somația executorului.
Este eronat, aceasta incheiere nu este supusa niciunei cai de atac, ea poate fi cenzurata numai printr-o contestatie facuta in termen. Doar incheierea de respingere a incuviintarii executarii se poate ataca in 15 zile. Instanta nu e obligata sa o comunice debitorului, iar pentru necomunicarea ei de catre executor nu exista sanctiune. Cam asa se pierd drepturi fara avocat, din pacate.
Repet: nu trebuie sa mergeti sa angajati avocat sa faca marea si sarea, dar sa va informati pana nu ajungeti sa pierdeti drepturi ar fi indicat. Nu trebuie sa platiti mii si mii, trebuie sa platiti o singura ora din timpul lui, atat, care sa va dea o imagine a ce este de facut, in ce termen, cum sa procedati.
Executare silita
s.sttefan
Buna ziua,
Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
rokhsana
Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)